MAGNET PRESS

MANDĽOVÝ KOLÁČ S PISTÁCIOVÝM KRÉMOM

12 PORCIÍ príprava: 25 minút

162 g bielkov 72 g kryštálového cukru 144 g mandľovej múky 115 g práškového cukru 27 g hladkej múky KRÉM 250 g mascarpone 250 ml šľahačkovej smotany 150 g bieleho jogurtu 50 g pistáciového masla 50 g práškového cukru


Bielky a kryštálový cukor vyšľaháme. K vyšľahaným bielkom pridáme mandľovú múku a práškový cukor s hladkou múkou. Cesto vylejeme do formy (25 cm) vystlanej papierom na pečenie. Pečieme pri 175 stupňoch 15–20 minút. Na krém všetko zmiešame a vyšľaháme do hladka. Nanesieme do cukrárskeho vrecka a navrstvíme na koláčik. Potom dáme do chladničky aspoň na dve hodiny zachladiť..


https://magnetpress.online/?p=151515&preview=true - EDIT --- 151515

NOVINKY